Hirdetés

Hőkamera is van a Cat ütésálló okostelefonjában



|

Természetesen a víznek is ellenáll a Cat S60.

Hirdetés

Még el sem kezdődött az idei MWC, rengeteg terméket ennek ellenére már be is mutattak. Felfedte magát a Cat S60 is. 

Hirdetés

A gyártó új zászlóshajója természetesen ütésálló, azonban a nagy és egyedi újdonsága az, hogy Flir hőkamerát kapott és 5 méter mély vízben egy órát is kibír. 

A Flir hőkamerája a hőkép mellett természetesen a hőmérsékleteket is mutatja, illetve fotók mellett videókat is készít, bár csak VGA a legnagyobb felbontás. 

Sajnos egyéb tekintetben átlagos a készülék, ugyanis a Qualcomm Snapdragon 617-es processzorát kapta meg, 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. 

A normál kamerái 13 és 5 megapixelesek, van LTE-támogatás is. Az S60 vízállóbb a riválisainál, ugyanis a szokásos 1,5 helyett 2 méteres mélységig bírja, de ha a védősapkák a helyükre vannak téve, 5 méter mélyen is kibír egy órát. 

A 4,7 hüvelykes, 720p-s kijelző Gorilla Glass 4 bevonatot kapott, a szokásos 0,4 milliméter helyett 1 milliméter vastagon. Ez alatt egy 3800 mAh-s akku található. 

A Cat S60 május végétől lesz hazavihető, 649 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.