Hirdetés

Holnaptól kapható az androidos Pulse



|

A T-Mobile holnap kezdi meg a legolcsóbb hazai Android OS-szel szerelt mobil forgalmazását.

Hirdetés

Még szeptemberben számoltunk be a T-Mobile-exkluzív Huawei Pulse-ról, amelyről már akkor tudni lehetett, hogy árban a középkategóriát célozza. A mobilszolgáltató ma bejelentette, hogy a készülék holnaptól kezdve lesz elérhető.

 

t-mobile-pulse.jpg

 

Sajnos az ára egy cseppet magasabb lett a vártnál: a kezdeti 35 ezer forintos becslés után most kiderült, hogy 49 990 forintba kerül, 2 éves előfizetés mellett. Ettől függetlenül a specifikációit tekintve egy meglehetősen jó eszközről van szó: az érintőkijelző 3,5 colos, 480×320 pixeles.


Támogatja a 7,2 megabites HSDPA és 5,76 Mb-es HSUPA szabványokat, de nem spórolták ki a Bluetooth-t, a Wi-Fi-t és a GPS-t sem. A háttértár kapacitása 192 megabájt, és legfeljebb 16 gigabájtos microSD-vel bővíthető.


A kamera 3,2 megapixeles, autofókuszos, de vaku nem került a szenzor mellé. Extrák: FM-rádió, mozgásérzékelő, 3,5 mm-es Jack-kimenet. Az operációs rendszere az 1.5-ös verziójú Android; a telep 1500 milliamperes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.