Hirdetés

Honeycombos tablet a Viewsonic-tól



|

A Computexen mutatkozhat be a 7 colos, NVIDIA Tegra 2-es eszköz.

Hirdetés

Megbízható forrásokra hivatkozva a Pocket-Lint portál szerint a ViewSonic hamarosan újabb taggal fogja bővíteni a hazánkban is kapható ViewPad termékcsaládját. A vélhetően 7x típusszámra hallgató eszköz az első olyan 7 colos érintőkijelzővel szerelt táblagép lehet a piacon, amely Android Honeycomb operációs rendszerrel kerül forgalomba - sajnos nem tudni, hogy az eredeti 3.0, vagy a hétfőn bejelentett 3.1 fut-e rajta.

 

ViewSonic ViewPad 7x
ViewSonic ViewPad 7x


Egyelőre meglehetősen kevés specifikáció áll rendelkezésre, ám a meglévők nem okoznak meglepetést: a ViewPad 7x-be NVIDIA Tegra 2 SoC került, elő- és hátlapi kamerával egyaránt rendelkezik, továbbá nem csak Wi-Fi-s, hanem HSPA+ modemmel felszerelt változat is érkezik majd belőle.


A HDMI kimenettel is felszerelt tablet a pletykák szerint legkorábban júniusban kerülhet a boltok polcaira, a különféle modellek várható árairól még nincs információ. Amennyiben más az elkövetkező egy-két hónapban nem jelent be ugyanekkora átlójú honeycombos gépet, akkor az egyetlen kihívója a HTC Flyer lehet, amelyre belátható időn belül egy frissítés formájában fog megjelenni a Google táblagépekre optimalizált Androidja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.