Hirdetés

HP Notebook a Vodafone kínálatában



|

Hirdetés

Az akcióban mind egyéni, mind üzleti ügyfelek részt vehetnek. Az ajánlat egy HP Compaq nx7400 notebook (EY508ES) számítógépet tartalmaz, amely Intel Core Duo 1,73 GHz-es processzorral, 1024 Mb DDR2 memóriával, 80 Gb SATA merevlemezzel, DVD-íróval, WLAN és Bluetooth átviteli lehetőségekkel, és 15,4 inches WXGA BrightView képernyővel kapható. A notebook akár egy összegben, akár részletre is megvásárolható. A Vodafone által ajánlott hitelkonstrukcióban 19.997,- forintos saját erő kifizetése után 24 hónapon keresztül havi 8.990,- forintos részleteket kell törleszteni. Az akció igénybevételéhez új havidíjas előfizetési szerződést kell kötni az Adatkártya tarifacsomagra, amelynek díja 1500 forint havonta, illetve választani kell egy Internet csomagot. Az internetre kapcsolódáshoz szükséges eszköz, a Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya ára 90,- forint.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.