Hirdetés

HSDPA Békéscsabán, Pomázon és Vecsésen



|

Hirdetés

Az internetezés, e-mailezés és adatforgalom esetén 1,5 Mbps letöltési sebességű T-Mobile 3G/HSDPA szélessávú mobilhálózat így összesen már 11 településen biztosít jó minőségű mobil adatátvitelt. A 3G/HSDPA hálózat nagyobb méretű fájlok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható. A T-Mobile ügyfelei a gyors mobilinternetet a szolgáltatónál megvásárolható HSDPA kártyatelefonnal, a Samsung Z560-as mobiltelefonnal, a T-Mobile MDA Vario II mobilszámítógéppel és a T-Mobile web’n’walk Box asztali modemmel egyaránt igénybe vehetik. Az említett HSDPA eszközök akciós árából a web’n’walk használata, azaz valamely Net csomag 1 éves előfizetése esetén a T-Mobile további kedvezményt biztosít, így pl. a HSDPA-s Netkártya Compact vagy T-Mobile Box asztali modem a Net 1000 csomaggal 0 forintért kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.