Hirdetés

HSDPA Lengyelországban is



|

Hirdetés

A Nokia eddig 63 ügyféllel rendelkezik a WCDMA 3G terén. A Nokia HSPA alapvető két technológiája a HSDPA (nagy sebességű letöltés csomagkapcsolt hozzáféréssel) és a HSUPA (nagy sebességű feltöltés csomagkapcsolt hozzáféréssel), amelyek valódi mobil szélessávú adatforgalmat biztosítva áttörést jelentő adatsebességgel - letöltésnél 14,4 Mb/s-mal, feltöltésnél pedig 5,8 Mb/s-mal - működnek. A Nokia HSDPA a jelenlegi 3G hálózatokon megszokottnál csaknem tízszer gyorsabb adatforgalmat tesz lehetővé. A számos HSDPA szerződést aláíró Nokia a HSDPA piac vezető szereplője: több hálózatszolgáltató a Nokia megoldásával működteti HSPDA hálózatát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.