Hirdetés

HSDPA modem a Vodafone-tól



|

Hirdetés

Az új eszköz valamint a Vodafone nagysebességű 3G és az országos GPRS hálózata optimális megoldást nyújt mindazoknak, akik gyorsan telepíthető, mobilizálható Internet kapcsolatot keresnek lakásba, kollégiumba, albérletbe, nyaralóba, munkahelyre vagy akár utazáshoz. A különálló USB modemet azoknak ajánljuk, akik folyamatosan és egyszerűen használható vezeték nélküli Internet megoldást keresnek. Az USB modem támogatja a GPRS és a 3G mellett az EDGE és a HSDPA mobil hálózatokat is. A Vodafone Magyarországon jelenleg GPRS illetve 3G hálózaton nyújt internet szolgáltatást, azonban külföldön, nemzetközi roaming közben már számos helyen kihasználhatják a Vodafone előfizetői a HSDPA és EDGE hálózatok előnyeit is. A 3G hálózat használata esetén a maximális letöltési sebesség 384 Kbps, míg a feltöltési sebesség 128 Kbps, a HSDPA maximum 3.6 Mbps letöltési és 384 Kbps feltöltési sebességet támogat.

Az Internetre történő kapcsolódáshoz - a számítógépen kívül - minden szükséges eszközt magában foglal az USB modem csomag, beleértve a PC szoftvert, USB kábelt és a SIM kártyát is. A Vodafone Mobile Connect USB modem 2 éves hűségnyilatkozattal, havidíjas előfizetéssel bruttó 19.980 forintért vásárolható meg. A SIM kártyához tartozó legkedvezőbb díjazású Select tarifacsomag havidíja bruttó 999 Ft, ami mellé 3 Internet csomag egyikét szükséges megrendelni. A Vodafone Internet 50 csomag havidíja bruttó 1.989 Ft, amely kezdő Internetezőknek javasolt, elsősorban e-mailezésre. Rendszeres Internethasználóknak a Vodafone Internet 200 vagy Vodafone Internet Giga csomagot érdemes megvásárolni, amelyek bruttó 3.123 Ft-ért 200 MB illetve bruttó 9.990 Ft-ért 1 GB adatforgalmat foglalnak magukban. Az új eszköz Vitamax csomagban is megvásárolható bruttó 49.980 Ft-ért, amihez a Vodafone Internet 100 csomag havonta bruttó 3.123 Ft-ért biztosít 100 MB adatforgalmat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.