Hirdetés

HSPA+ modem is kerülhet az iPhone 5-be



|

Emellett már hivatalos, hogy október 4-én mutatkozhat be az eszköz.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban csak elvétve számoltunk be az iPhone 5 körüli pletykaáradatról, hiszen a felbukkant hírek szinte teljes egészében spekulációk voltak - sőt, egyesek már az iPhone 6-ról is rendelkeznek állítólagos értesülésekkel, amelyet végképp erősen kétlünk.

 

 


Mostanra viszont érkezett néhány érdemi információ is: egyrészt az Apple bejelentette, hogy október 4-én (jövő kedden) bemutatkozhat egy új iPhone, ám azt nem tudni, hogy a jelenlegi modell olcsóbb változatáról, vagy az iPhone 5-ről van-e szó - mindenesetre Al Gore, az USA volt alelnöke szerint két új almás mobilra lehet számítani.

 

 


Végül megemlítendő, hogy tegnap a China Unicom szolgáltató bemutatott egy érdekes diát a MacWorld Asia 2011 rendezvényen, amely szerint a következő generációs iPhone-ba 21 Mbps letöltési sebességre is képes HSPA+ modem kerülhet, amely egy csúcsmobil esetében egyáltalán nem elképzelhetetlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.