Hirdetés

HTC: az Apple másolt minket



|

Az HTC egyik ügyvezetője szerint az iPhone-t másolták az ő készülékeikről, és nem fordítva.

Hirdetés

Az HTC legújabb csúcstelefonja a One A9 jelenleg, amely a csúcshardverek helyett a szép külsőre és az olajozott szoftverre koncentrált. A dizájn viszont nagyon ismerős, annyira, hogy a média és a vásárlók szerint az iPhone 6 másolata. 

Hirdetés

Kínai beszámolók szerint az HTC észak-ázsiai ügyvezetője visszautasította ezeket a vádakat, és leszögezte, az HTC már régebben megcsinálta a fém egybeházat, műanyag antennacsíkokkal. Ez volt az HTC One M7. 

Az ügyvezető szerint valójában az Apple másolta le őket, az iPhone 6-tal, és a One A9 csak az HTC dizájnvonalának egy következő lépcsője. 

A One A9 egyébként Snapdragon 617-es processzort kapott, 13 megapixeles kamerát, 2-3 GB RAM-ot, 16/32 GB tárhelyet és microSD-olvasót is tartogat. Ezért cserébe a 400 dollár egész kedvező lehet, így jó kérdés, mennyi lesz belőle az amerikai karácsonyfák alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.