Hirdetés

HTC Desire: akár HD-videót is rögzít



|

Nem hivatalosan megérkezett az Android 2.2 a tajvaniak készülékére, és tartogat egy kis extrát is.

Hirdetés

Nemrégiben mi is leteszteltük az Android 2.1-es HTC Desire-t, amely a gyártótól megszokott minőséget és funkcionalitást hozta. Nem éppen egy Smart-szerű, legolcsóbb hardverekből álló készülék: a Qualcomm 1 GHz-es Snapdragon processzora dolgozik benne, 576 megabájt memória mellett.

 


Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet meg hozzá a hivatalos Android 2.2-es frissítés, azonban a híres-hírhedt XDA fejlesztői fórum néhány tagja ezúttal sem tétlenkedett: ugyan már egy ideje már elérhetővé tették hozzá a Sense felülettel is kiegészített legújabb OS-t, de most felturbózták a HD720p-s felbontású videók rögzítésének lehetőségével is.


A Desire az eredeti ROM-mal „csak" 800×480 pixeles videókat volt képes rögzíteni, amely most 1280×720 képpontra duzzad - tehát a felbontás 384 ezer pixelről 921 600-ra nőtt, amely meglehetősen drámai változás. Ezen felül természetesen a friss Android minden újdonsága elérhető a készüléken, a Flash-lejátszótól kezdve a mobilnet megosztásáig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.