Hirdetés

HTC Desire HD videóbemutató: überbrutál II.



|

A HTC meglovagolva a HD2 sikerét elkészítette a hatalmas kijelzőjű készülék androidos verzióját.

Hirdetés

A második, harmadik részeket (kiadásokat) mindig fanyalogva fogadja a közönség, legyen szó filmről, autóról, vagy divatkollekcióról. A Desire HD esetében még azt sem állapíthatjuk meg egyértelműen, hogy minek a hányadik részéről van szó, mivel ott van a legegyértelműbb előd a HD2 személyében, de az eredettörténetbe tartozik a Desire család is. Mindennél fontosabb, hogy a Windows-t száműzték ebből a kiadásból, hiszen a Desire HD a Z-hez hasonlóan a 2.2-es Androidot kapta a megújult Sense-szel.

 

 

 

Szép darab (kattintás után képgaléria nyílik)

 

Hatalmas aranyos

 

A „Hűha!" effektus természetesen most jóval kisebb volt, mint annak idején a HD2-vel, de a Desire HD még így is mély benyomást gyakorolt ránk. Ennek elsődleges oka a 4,3 hüvelykes, 480 x 800 pixeles kijelző, illetve az ezzel járó méretek és tömeg. A 164 gramm komoly gondot tudott okozni a mindennapos használat során, és ahogy azt a mellékelt videóban is többször hangsúlyozzuk: fel kell készülni rá, hogy miben és hogy tároljuk a készüléket. Ugyanezen a vonalon haladva azt is érdemes megfontolni, hogy a kisebb kezekkel rendelkezők tudják-e használni a Desire HD-t (nehezen) és érdemes-e feláldozni a kétkezes használat oltárán azt rengeteg tudást, amit nyújt a mobil.

 

Videóbemutató: HTC Desire HD

 

Gyorsan válaszolunk is: igen, érdemes, de csak abban az esetben, ha a tulajdonosa alaposan kihasználja a nyújtott lehetőségeket. A hatalmas, szerintünk kissé fakó kijelzőn élvezetes a netezés, a különböző alkalmazások használata, a navigációról nem is beszélve. Az 1 GHz-es processzor nem hagyott bennünket egyszer sem cserben, bár elgondolkodtató, hogy még ezen paraméterek mellett is tapasztaltunk egy-egy röccenést, akadást, amit jó lenne már egyszer és mindenkorra elfelejteni az Android platformon.

 

 

 

A kiugró kamera mellette a dupla LED-vakuval

 

Érdekes megoldást választottak a mérnökök a hátlap kialakítására. Ahogy a videóban is jól megfigyelhető, két levehető panel mögött bújik meg az akku, a memóriakártya helye, illetve a SIM nyílás. A kamera minden védelem nélkül emelkedik ki a hátlapból, ami azt jelenti, hogy ha elhelyezzük az asztalon, akkor az egész készülék ezen nyugszik.

 

A kezelőszervek, tudás és minden egyéb tekintetében nézzék meg videónkat, illetve böngésszék át képgalériánkat.

 

HTC Desire HD

 

Forgalmazó: Motoker
Ár: 179 990 Ft
web: http://hopp.pcworld.hu/7609

 

Teljesítmény: 4,5/5
Felszereltség: 4/5
Ár/érték arány: 4/5

 

Előny: nagy kijelző; minőségi anyagok; új Sense és 2.2-es Android

Hátrány: védelem nélküli kamera; nincs AMOLED kijelző; fakó színek, erős tükröződés; nagy és nehéz

 

 

 

 

Termékjellemzők:

 

123 x 68 x 11,8 mm, 164 gramm
Kapacitív érintőképernyő (LCD), 480 x 800 pixel, 4.3 hüvelyk
Gyorsulás- és távolságérzékelő
HTC Sense kezelőfelület
Multi-touch támogatás
3.5 mm audio jack
Dolby Mobile és SRS
1,5 GB belső memória; 768 MB RAM
microSD-vel bővíthető (32GB-ig) 8GB a csomagban
HSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA
Bluetooth 2.1 (A2DP)
microUSB v2.0
8 megapixeles kamera, autofókusz, dual-LED vaku
Geo-tagging, arcfelismerés, HD-videó rögzítés
Előlapi kamera nincs
Android OS 2.2 (Froyo)
Qualcomm Snapdragon QSD8255 1 GHz processzor
Sztereó FM rádió (RDS)
GPS (A-GPS support)
Google Search, Maps, Gmail
YouTube, Google Talk, Picasa integráció
Facebook, Twitter applikációk
Adobe Flash 10.1
Li-Ion 1230 mAh akkumulátor

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.