Hirdetés

HTC: megvan az Android 4.0-ás mobilok listája



|

A gyártó nyolc készüléke már biztosan frissíthető lesz az Ice Cream Sandwich-re.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a HTC bejelentette, hogy már készülőben van azon okostelefonjaik lajstroma, amelyekre biztosan elérhetővé fog válni a Google operációs rendszerének legújabb verziója. Ma délelőtt a gyártó leplezte a készülékek listáját, a lentebb megnevezett nyolc modellre a jövő év elején mindenképp meg fog érkezni az Ice Cream Sandwich.

 

 


Nem meglepő módon a HTC állítása szerint a felsorolás még nem végleges, a közeljövőben valószínűleg pár mobil még be fog kerülni a frissítésre alkalmasnak ítélt eszközök körébe. Érdekes kérdés, hogy mi lesz a Flyer táblagép sorsa: az eszköz Gingerbreaddel került piacra, szeptemberben pedig kiszivárgott rá egy béta verziójú Honeycomb firmware, ám azóta semmit sem hallottunk a beígért „nagy" foltozásáról.


A már megerősített okostelefonok:

- HTC Sensation
- HTC Sensation XL
- HTC Sensation XE
- HTC Rezound
- HTC Evo 3D
- HTC Evo Design 4G
- HTC Amaze 4G
- HTC Vivid

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.