Hirdetés

HTC: Windows Mobile 6.5-öt a kínaiaknak



|

Csak az operációs rendszer régi, a telefon hardvere megállja a helyét.

Hirdetés

Félhivatalosan kiderült, hogy a HTC egy újabb mobilt készített exkluzívan a China Telecomnak, amely mellesleg a kommunista ország legnagyobb mobilszolgáltatója. A T919 Oboe névre hallgató készülék igazi érdekessége az operációs rendszere: Windows Mobile 6.5.3 Professionalt futtat, amelyről az utóbbi hónapokban egyáltalán nem lehetett hallani a Vén Kontinensen.

 

HTC T919 Oboe
HTC T919 Oboe

 


Ez nem meglepő, hiszen manapság az okostelefonok többségére jókora érintőképernyő kerül elsődleges beviteli eszközként, viszont ennek kezelése sosem volt a Windows Mobile erőssége - ellentétben fiatal reinkarnációjával. Mint a képen látható, a szoftver megkapta a HTC egyéni kezelőfelületét, amellyel ettől függetlenül használhatóbbá válik a kiöregedett OS.


Sajnos az Oboe teljes specifikációja nem ismert, de a meglévő információk alapján nem tűnik rossznak a hardver: 4,3 colos érintőképernyő, 5 megapixeles kamera (autofókusz, LED-es vaku), 1 gigahertzes Snapdragon CPU, Bluetooth, Wi-Fi, GPS. A telefon feltehetően még karácsony előtt meg fog jelenni a China Telecom üzleteiben, a várható áráról nem szól a fáma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.