Hirdetés

Huawei S7: kicsi tablet, vagy nagy telefon?



|

Telefonálásra is alkalmas lesz a kínaiak androidos készüléke.

Hirdetés

A Huawei várhatóan június 24-én fogja hivatalosan is bemutatni az S7 névre keresztelt tabletét, azonban egy ausztrál webshop már megszellőztette a lényegi specifikációit. A gép érdekessége, hogy a Dell Streakhez hasonlóan telefonálásra is alkalmas - bár nyilván Bluetooth-os headsettel érdemes csak használni ezen funkcióját.

 

 

Az S7 érintőkijelzője 7 col átmérőjű, a panel felbontása 800×480 pixel. Az még nem egyértelmű, hogy pontosan milyen hálózatokon működik, de a hírek szerint 3G-modemmel is bővíthető lesz - amely nem nagy meglepetés egy modern tablet esetében. Az operációs rendszere a 2.1-es Google Android, amelyre a gyártó egy saját felületet húzott, ez a képen is jól látható.

 

Egyéb ismert specifikációi közt megemlíthető az 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor, a HDMI-kimenet, a két USB-port, a microSD-kártyafoglalat, és a szabványos hangkimenet. Az árát, és az elérhetőségét vélhetően a sajtótájékoztatón ismerteti majd a Huawei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.