Hirdetés

Hupsz: Dél-Koreában már kapható a Galaxy S5



|

A mobilszolgáltatók számára késői volt a forgalmazás április 11-én való megkezdése.

Hirdetés

Közel sem hétköznapi esemény történt szerdán a dél-koreai mobilpiacon, ugyanis az SK Telecom, LG Uplus és KT tegnap megkezdték a Samsung Galaxy S5 csúcsmobil forgalmazását, noha erre csak április 11-től kezdve lett volna lehetőségük. Sejthetően a mobilgyártó megpróbálta megakadályozni a rendbontást, ám a helyi operátorok szokás szerint nagyjából azt tesznek, ami nekik jólesik.
 

Hirdetés


A problémát az képezi, hogy az érintett szolgáltatókat a helyi távközlési hatóság legutóbb „illegális leárazásokért” sújtotta szankcióval, amely értelmében a cégek április nagy részében nem köthetnek új előfizetői szerződéseket, ráadásul a készüléket váltani kívánó ügyfeleik egy része is pórul járt.


Ettől függetlenül jó kérdés, hogy a mobilszolgáltatók hány készüléket lehetnek képesek eladni, hiszen a Samsung tájékoztatása szerint csak rendkívül limitált mennyiségű Galaxy S5-öt kaptak, eredetileg marketinges célokra.


(Forrás: Bloomberg, The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.