Hirdetés

Idén érkezik a Samung Android Wear-es okosórája



|

A cég várhatóan egy Tizen operációs rendszert használó „high-end” okostelefont is piacra dob.

Hirdetés

A Samsung 2014-es termékbevezetési stratégiája nagyon hasonlít a 2013-asra. Hankil Yoon, a gyártó termékstratégiáért felelős alelnöke szerdán, a Reutersnek nyilatkozva elmondta, hogy az idén, nagyjából egy időben egy új androidos okosórát és egy Tizent futtató „high end” okostelefont is bemutatnak. Előbbi különlegessége az lesz, hogy a Google operációs rendszerének hordható elektronikai eszközökre optimalizált változatát, az Android Weart használja majd.

Hirdetés

A Samsung első androidos okosórája, a Galaxy Gear meglehetősen nagyot bukott; nem véletlen, hogy az idén bemutatott Gear 2-n és Gear 2 Neón már a cég saját fejlesztésű rendszere, a Tizen fut. A hírek szerint a „Google-mentesített” oksotelefont idén júniusban a feltörekvő piacokon akarja bevezetni a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.