Hirdetés

Idén harangoznak a Nokiának?



|

A pletykák szerint Elop eladhatja a cég okostelefonos üzletágát a Microsoftnak.

Hirdetés

Ismét hihetetlen információkkal rukkolt elő a finn vállalat szigorúan titkos ügyeibe időnként bepillantást nyerő Eldar Murtazin, hiszen az orosz újságíró szerint a Nokia idén eladhatja okostelefonos üzletágát a Microsoftnak. Mindez meglehetősen hajmeresztően hangzik, ám Murtazint akkor is sokan kinevették, mikor elsőként számolt be a Windows Phone 7-es üzletről.


Az úriember szerint Steve Ballmer, Andy Lees, Stephen Elop, és Kai Ostromo hamarosan Las Vegasban fognak találkozni, hogy véglegesítsék az eladásról szóló megállapodást, állítólag csak a Microsofton múlik a vásár. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, akkor a redmondiak új részlege nem használhatná a Nokia márkajelzést.


A Microsoft dilemmáját jelenleg az jelenti, hogy nem biztosak a saját gyárak és okostelefonos R&D divízió szükségességében, viszont mindenképp meg kívánják szerezni a Nokia szabadalmi portfóliójának jelentős részét. Végül megemlítendő, hogy Stephen Elop idén - így vagy úgy - elvileg mindenképp távozni fog a vállalattól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.