Hirdetés

Idén jöhetnek az összecsukható okostelefonok



|

A Samsung és az LG már az idei évben kiadhatják az első összehajtható okostelefonjukat.

Hirdetés

Évek óta látjuk a hajlékony kijelzőket, azonban mindeddig nem építettek ezekre semmilyen készüléket, mindössze az okostelefonba rakott panelek széleit hajlították meg, mint például a Samsung Galaxy S7 edge-nél. 

Hirdetés

A pletykák szerint a Samsung és az LG egyaránt dolgozik a valóban összehajtható okostelefonon: egy ilyet okostelefonként és táblagépként is lehetne használni. 

A The Korea Herald jelentése alapján a Samsung az idei harmadik negyedévben már piacra dobna egy ilyen eszközt. Az LG sem marad le, állítólag a rivális készülék a negyedik negyedévben futna be. 

A Samsung újdonsága kinyitott állapotban egy 7 hüvelykes táblagép lenne, összecsukva egy könnyedén használható okostelefon. 

A koncepciónak hála nem lenne szükség több készülékre - bár az androidos táblagépek lassan már egyébként is csak nagyképernyős okostelefonok. A nagyobb méretű panel mindenesetre hasznos olvasáskor, videózásnál és játékoknál is. 

Az LG termékéről nem sokat tudni, de állítólag szintén évek óta készül. Az első pletykák 2015-ben bukkantak fel az ilyen készülékekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.