Hirdetés

Idén jön az Intel wireless töltőedénye



|

Az Intel megoldásával egy tálkába szórva vezeték nélkül feltölthetjük mobil eszközeinket.

Hirdetés

Minél több kütyüt birtokol az ember, annál macerásabb lehet egy fárasztó nap után ellenőrizni a töltöttségüket, majd a 220-ra kapcsolni okostelefont, tabletet, bluetooth headsetet, okosórát és egyéb eszközöket. Az Intel januárban bemutatott szabványa erre kínál egyszerű megoldást, a Smart Wireless Charging Bowl ugyanis pontosan az nyújtja, amit a neve sugall. Az állvánnyal is rendelkező tálkába elég csak beleszórni a kívánt, egyre nehezebben ellopható kütyüket, és az magától szépen feltölti azokat.

 

Hirdetés

 

Az Alliance 4 Wireless Power (A4WP) megoldásra épülő újdonság mágneses rezonancia segítségével képes feltölteni a legkülönfélébb eszközök akksiját, és ebben az sem zavarja, ha véletlenül néhány zsebkendőt vagy papírdarabot is beleszórtunk az edénybe. A technológia maga nem újdonság, az Smart Wireless Charging Bowl azonban az eddigi legkényelmesebb lehetőséget kínálja, az Intel új bejelentése szerint már az idei karácsonyi szezonban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.