Hirdetés

IFA: igen erős a Samsung Wave 3



|

1,4 GHz-es CPU van a Bada 2.0 operációs rendszer futtató mobilban.

Hirdetés

Az 2011-es IFA űtfogó Samsung sajtótájékoztatóján számos mobil újdonságot jelentettek be, köztük a Samsung Wave 3-at is.

 

A Samsung Wave 3-at is, mely a Wave család legerőteljesebb tagja, sőt, sok Android telefont is könnyen maga mögé utasítana. 4 hüvelykes, WVGA felbontású Super AMOLED érintőképernyő köré építették, melyen az új BADA 2.0 operációs rendszert használhatjuk. Ennek egyik fő újdonsága a HTML5 támogatás és a továbbfejlesztett Flash lejátszó, ezek révén jóval több weboldalt látogathatunk majd meg, mint eddig.

 

A Samsung a fejlesztői tábor bővülését is várja a Wholesale Applications Community (WAC) 2.0 támogatásával, így - valószínűleg - az alkalmazások számának jelentős növekedésére számíthatunk. A felhasználók joggal örülnek majd, hogy most már adott több feladat párhuzamos futtatásának lehetősége (multitasking). A Wi-Fi Direct, az NFC és a hangfelismerés is időszerű kiegészítések, amik révén lépést tarthat a Wave „fícsörfón" sorozat más operációs rendszerekkel dolgozó modellekkel. Az alaplehetőségek között szerepel a Samsung új ChatON szolgáltatásához való kliens is, melynek segítségével bárkivel csetelhetünk, akivel telefonszámot cseréltünk már és nem kötött a másik oldali készülék típusa vagy márkája sem.

 

Integrálták a HSDPA támogatást és a négysávos GPRS/EDGE kapcsolat lehetőségét. 5 megapixeles autofókuszos kamera biztosítja a fotózás lehetőségét, sőt HD (720p, 30 fps) videofelvételeket is készíthetünk vele, videotelefonálás céljára egy előlapi VGA videokamera biztosított.

 

Háttértár gyanánt 3 GB beépített memória szolgál, amit microSD memóriakártya-foglalat révén még legfeljebb 32 GB-al toldhatunk meg. Beépített gyorsulásmérő, távolságérzékelő és iránytű is dolgozik, mindezeket együtt egy 1500 mAh-s akkumulátor táplálja, a 122 grammos készüléket alumínium burkolat védi.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.