Hirdetés

Igazán dizájnos lett az új Windows 10-es okostelefon



|

Alaposan testre szabható a japán NuAns Neo készülék.

Hirdetés

A Windows-alapú okostelefonokat gyakran éri kritika amiatt, hogy nem igazán minőségi és extravagáns a külsejük. Ez valóban egy olyan része a platform készülékeinek, amin még dolgoznia kell a gyártóknak. 

Hirdetés

Egy japán cég most érdekes megközelítést alkalmazott, és egy tetszetős, alaposan testre szabható windowsos mobilt tett le az asztalra. 

A Windows 10 Mobile-ra építő NuAns Neo hátlapja két részből áll, és mindkettő külön-külön cserélhető. Számos szín és anyag áll rendelkezésre, például fa vagy műbőr is. 

A gyári dobozban több hátlapot is kapnak a vásárlók, de külön is lehet vásárolni az eszközhöz. 

A NuAns Neóban egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 617 processzor van, ugyanaz, ami az HTC One A9-be is került. Az 5 hüvelykes kijelző 720p-s, a kamerák 13 és 5 megapixelesek. 

A 2 GB RAM-ot 16 GB bővíthető tárhely, LTE, USB-C és egy 3350 mAh-s akku egészítik ki. 

A NuAns Neo 380 dollárért előrendelhető, és januárban kezdik el kiszállítani. Egyelőre sajnos csak Japánban lesz kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.