Hirdetés

Igazán jól megy a Huawei szekere



|

Több mint 100 millió okostelefont szállított már le idén a Huawei, amely tovább folytatja a menetelést.

Hirdetés

A Huawei hivatalosan is megünnepelte Kínában a Nova és a Nova Plus készülékek piacra kerülését, az alkalomból pedig megerősítette, hogy 2016-ban már több mint 100 millió okostelefont szállított le. 

Hirdetés

A mérföldkövet már két hónappal az év vége előtt elérték, 2015-ben még az egész év alatt sikerült ezt a mennyiséget elérni. 

A Huawei növekedő pályájában nagy segítség többek között az 1,5 milliós darabszámot produkáló Honor 8 és a 6 milliós eladást hozó P9 (kevesebb mint 5 hónap alatt). 

Kína meghódítása után a Huawei globálisan is szeretne a legnagyobb gyártóvá válni. 

A következő hónapban érkezhet meg a Mate 9-es óriás, amely normál és lekerekített kijelzővel is választható lesz. A Huawei legújabb Kirin processzora kap benne helyet, akár 6 GB RAM-mal, dupla kamerával és olyan gyorstöltéssel, amely 5 perc alatt hozza a 0-ról 50 százalékot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.