Hirdetés

Igazi csúcsmobillal térhet vissza a HTC



|

Még a formaterv terén is sikerülhetett egyedit alkotniuk a tervezőknek.

Hirdetés

Az évek során unalomba fulladt, nemrég pedig az Apple iPhone formatervének másolásával megvádolt HTC ugyan már fél lábbal a sírban van, ám elméletben egyelőre menthetőnek tűnik. Egy kínai forrásból származó pletyka alapján tényleg nincs minden veszve, a vállalat elméletileg egy érdekes csúcsmobil bejelentésére készül.

Hirdetés


Az internetre kiszivárgott illusztrációs kép alapján a HTC One X9 esetében a vállalat formatervezői egy újnak titulálható, letisztult és elegáns formatervvel álltak elő, ezúttal nem lehet majd klónozással vádolni őket. Ami talán ennél is fontosabb, hogy a készülék állítólag hardveres téren is képes lesz majd felvennie a harcot a riválisokkal: Qualcomm Snapdragon 820 vagy MediaTek Helio X20 lapkakészlet, 4 GB RAM, modelltől függően 64 / 128 GB háttértár, 5 hüvelykes és 2560×1440 pixeles kijelző, 23 MP-es hátlapi kamera, 3500 milliamperes akku.


Természetesen a fentebb elhangzott információkat fenntartásokkal kell kezelni, momentán mindez egyetlen forrásból származik. Ettől függetlenül nem tűnnek sci-fi kategóriásnak a specifikációk, így reméljük a legjobbakat.


(Forrás: Phandroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.