Hirdetés

Igazi luxus lesz a Samsung összehajtható mobilja



|

Az ultraprémium készülék első mintáit már a harmadik negyedévben szétküldheti a Samsung.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S8 már önmagában is egyedülálló lesz a szinte egész előlapot befedő és a széleken hajlított kijelzője miatt, a dél-koreai gyártó nem tett le a hajlékony okostelefonról. 

Hirdetés

Az effajta okostelefon meglehetősen kompakt lenne, azonban amikor nagyobb kijelzőre van szükség, például böngészni, filmezni, fotózni, akkor egyszerűen ki lehet hajtogatni. 

Tény, hogy ha a Galaxy S8+ 6,2 hüvelykes képernyőt ad a Galaxy S7 edge méretében, akkor erre sokaknak eleve nem is lesz szüksége, de az újdonság varázsa sokat jelent. 

A Samsung régóta kísérletezik a gyűrhető OLED-kijelzőkkel, az idei harmadik negyedévben pedig egy egyedülálló, összecsukható okostelefonnal készülhet el

A jelentések szerint luxusminőséggel számolhatunk, az eszköz ultraprémium lesz, és a Samsung reményei szerint nagy lökést ad majd, hiszen mindenkit megelőznek vele. Több ezer prototípus készül, amelyeket szétosztanak majd a partnereknek, mielőtt végső döntést hoznak a sorozatgyártásról. 

Nem túl meglepő módon a kínai gyártók pontosan ugyanebben az időben szeretnének előállni valami hasonlóval, bár nem rendelkeznek olyan erőforrásokkal. 

A Samsung számára állítólag nagy nehézséget jelent garantálni a minőséget, főleg sorozatgyártásban. Főleg azért, mert a készülék összecsukva sem lehet vastagabb 10 milliméternél, kinyitva 4 milliméternél. A pesszimistább jelentések szerint könnyű a kiállításokon demózni egy-egy technológiát, de a gyakorlatban összerakni egy ilyen forradalmi készüléket már nem az. Emiatt nem mindenki hiszi, hogy idén meglátjuk az újdonságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.