Hirdetés

Igényes és olcsó okostelefonnal újított az LG



|

A kedvező árcédula ellenére már KitKat fut a telefonon.

Hirdetés

A jelek szerint az LG lassan összekapja magát a belépő- és középkategóriás mobilok piacán, ugyanis az Oroszországban kártyafüggetlenül 7490 rubelért – durván 47 ezer forintért – piacra került L65 mobilja nem csak hardveresen és szoftveresen tűnik versenyképesnek, de még elegánsan is néz ki.
 

Hirdetés


Az LG L Series 3 termékcsalád legújabb tagja az előlapi gombok számából sejthetően dupla SIM-es, a jobb szélsővel lehet gyorsan váltogatni a lapkák közt. Az IPS érintőkijelzője 4,3 colos és 800×480 pixeles, a kamerái 0,3 / 5 megapixelesek (a hátlapi autofókuszos és vakus), a processzora kétmagos és 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 200, a memóriája 1 gigabájt, a bővíthető háttértára 4 gigabájtos. A készülék vezeték nélkül Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n és maximum 21 Mbps sebességű HSPA hálózaton képes adatkommunikációra, az operációs rendszere pedig a tipikusan csak KitKatként emlegetett Android 4.4.


A képen látható LG L65 hazánkban szinte biztosan nem lesz megvásárolható, helyette az érdeklődők az egy darab SIM-et fogadni képes variánsának megjelenésére számíthatnak valamikor a közeljövőben; a kérdéses modellt LG L60 néven kell majd keresni.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.