Hirdetés

iGo Primoval érkezik a Becker két új PNA-ja



|

Kellemes formaterv, és nagy tudás jellemzi a készülékeket.

Hirdetés

A német Becker két új taggal bővítette a Traffic Assist navigációs családját a Z213-mas, és Z215-ös modellek személyében. A készülékek hardveresen egyeznek, a különbség a szoftveres extrákban van: noha mindkettő a Nav'n'Go idei CeBIT-en bejelentett iGO Primo szoftverét használja, a kisebbikből hiányzik például a 3D-s navigáció - csak a városok, és turistalátványosságok jelennek meg térbeli nézetben.

 

Becker Z213 és Z215
Becker Z213 és Z215

 


Ettől eltekintve megegyeznek: az érintőkijelző 4,3 colos, a felbontást sajnos elfelejtették közölni. A kütyükben 4 GB belső háttértár kapott helyet, amelyre alapértelmezetten feltöltik 41 európai ország térképét, de persze microSD-kártyával a kapacitásuk tovább bővíthető.

 

Nav'n'Go iGO Primo
Nav'n'Go iGO Primo

 


A műholdakkal való kommunikációt konkrétan az elterjedt SIRF Star III modul biztosítja, így vélhetően külső antenna nélkül is megbízhatóan működik a két eszköz. A Z213 és 215 méretei: 126,4 × 81,6 × 18 mm, a tömegük 172 gramm. Sajnos a pontos hazai megjelenésük dátuma, és várható áruk még nem ismert, de megemlítendő a Becker vásárlást követő 45 napos térképfrissítési garanciája - utána már sajnos pénzbe kerül az aktualizálás, azonban két évre 30 euróért biztosítják ezen szolgáltatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.