Hirdetés

Így áll át OLED-re az iPhone



|

A Sharp 2019-ben kezdi meg az OLED-panelek gyártását, addig a Samsungra alapoz az Apple.

Hirdetés

Miközben a kínai gyártók attól tartanak, hogy az Apple a hatalmas megrendeléseivel megbénítja az OLED-piacot, addig egy új jelentés alapján a Sharp 864 millió dollárt fektet egy új OLED-gyártósorba

Hirdetés

A Sharpot tavaly vette meg a Foxconn, és a pletykák szerint az egyik üzemében építik meg az új gyártósort is. Épp abban a városban, amelyben az iPhone-ok felét összeszerelik. 

A jelenlegi várakozások alapján az Apple idén LCD-vel dobja piacra az iPhone 7S-t és az iPhone 7S Plust, amiket az OLED-kijelzős iPhone 8 kísér, prémium modellként. 2018-ban végül mindegyik verzió OLED-re vált. 

Addig is azonban szüksége van a jó minőségű panelekre az Apple-nek. A hírek szerint a Samsung 100 millió OLED-kijelzőt szállít az iPhone-okhoz, és legalább 2018 végéig marad partnere ebben az Apple-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.