Hirdetés

Így érje el a számítógépét az androidos készülékéről



|

Megérkezett a robotos rendszerre a Chrome Remote Desktop.

Hirdetés

A Google Chrome böngészőben még 2011-ben mutatkozott be a „Chrome távoliasztal-szolgáltatás”, amely segítségével a felhasználók az éppen kéznél lévő számítógépről távolról hozzáférhetnek egy másikhoz. Ehhez csak a kérdéses beépülőt kell telepíteniük a böngészőkbe, plusz sejthetően nem árt, ha az elérni kívánt gép be van kapcsolva és fut rajta a Chrome böngésző.
 

Hirdetés


Tegnap a Google elérhetővé tette Androidra is a Chrome Remote Desktop alkalmazást, a legalább Android 4.0 rendszert igénylő programmal a fentebb említett módon telefonokkal és táblagépekkel lehet elérni a távoli számítógépeket. Az alkalmazás egyelőre csak Windows és Mac OS X rendszerű számítógépekkel hajlandó együttműködni, a Linux támogatásának várható kezdetéről momentán nincs információ.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.