Hirdetés

Így festhet színesben a Huawei P10



|

Renderelt képeken látható a Huawei P10, ezúttal aranyban, zöldben és kékben.

Hirdetés

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Huawei P10 joggal pályázik majd az idei év legjobb okostelefonja és a minden idők legjobb mobilos kamerája címekre. Egyelőre azonban kevés dolgot tudunk biztosra, a bemutató csak február 26-án esedékes. 

Hirdetés

Szivárgások azért vannak, sőt, a Huawei is hozzátett már ezekhez a Twitteren. Az biztos, hogy a feketét tavalyi árnyalatnak ítélte a gyártó, idén a színeket tartja a trendnek, ezért aranyban, zöldben és kékben biztosan kapunk P10-et. Nagy valószínűséggel azért a feketéről és a fehérről sem kell lemondanunk. 

Evan Blass most renderelt képeket szivárogtatott ki, amelyeken ezekben a színekben látható az új zászlóshajó. 

Több pletyka is megerősítette, hogy a hátlapra ismét dupla Leica kamera kerül, 12 megapixeles felbontással. Ez remek hír, elvégre a P9-ben sem volt rossz, a Mate 9-ben viszont már minden körülmény között megszorongatta az élmezőnyt, sokszor túl is szárnyalta azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.