Hirdetés

Így győzi le a Samsungot a OnePlus



|

A OnePlus 3-nál bevetett Dash Charge hatékonyabb, mint a Galaxy S7-nél alkalmazott Adaptive Charging.

Hirdetés

A gyorstöltés ma már alapelvárás egy új okostelefonnál. A gyártók inkább maradnak a kicsi akkumulátoroknál, de cserébe lehetővé teszik azok gyors feltöltését. 

Hirdetés

A OnePlus 3-hoz mellékelt Dash Charge gyorstöltési funkció egy napi energiát ígér fél óra alatt. A Samsung az Adaptive Charging technológiával tölti fel a szokásosnál jóval gyorsabban a Samsung Galaxy S7-et. Mindkét eszközben 3000 mAh-s energiaforrás található. 

A OnePlus úgy gondolta, hogy ideje összemérni a két készülék tudását az akku feltöltését illetően. A gyártó közzétett egy videót, amelyben a Dash Charge jön ki győztesen. 

Az első körben a Dash Charge 30 perc alatt 64 százalékra töltötte a OnePlus 3-at, míg a Samsung Galaxy S7 "csak" 50 százalékig jutott el. 

A második kihívásnál mindkét készülék kijelzőjét bekapcsolva tartották a töltés alatt. A különbség így nagyobb lett, a OnePlus 3 67 százalékig jutott, míg a Galaxy S7 23 százalékig. Ez a gyakorlatban is számíthat, ha valakinek töltés közben kell megcsinálnia valamit az okostelefonon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.