Hirdetés

Így kínozzák az iPhone 7-et



|

A JerryRigEverything csatorna alapos stressztesztnek vetette alá az Apple csúcskészülékét.

Hirdetés

A JerryRigEverything csatorna igazán kedvelt a YouTube-on, méghozzá azért, mert rendre megmutatja, hogy az új készülékek mennyire bírják jól a komoly stresszteszteket. 

Hirdetés

A mostani kínzás a matt fekete iPhone 7-et vette célba. A képernyő, a Home gomb, a hangszórórács, az antennavonalak és a kamera lencséjének az összekarcolása után következett a gyújtós képernyőteszt, majd puszta kézzel próbálta félbehajlítani az eszközt. 

Az iPhone derekasan bírta a teszteket, azonban messze nem elpusztíthatatlan. Érdekesség, hogy egy zsebkéssel nem lehetett megkarcolni a kamera lencséjét. Ennek ellenére a videóban azt állítják, hogy a Home gombot és a kamerát nem zafírüveg fedi, mert annak nem lett volna szabad megkarcolódnia 9-es keménységig. 

A hajlításos teszten a kijelző ugyan kibújt a házból, de az eszköz nem deformálódott el vagy tört össze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.