Hirdetés

Így lesz 3D Touch-képes a régi iPhone-od



|

Mindössze jailbreakelni kell az iOS 9-et, és jöhet a csodaapp.

Hirdetés

Az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus nagy újdonsága a 3D Touch, ami viszont többé nem egyedi ezeknél az almás telefonoknál.

Hirdetés

Ha valaki hajlandó jailbreakelni az iOS 9-et, akkor régebbi iPhone-ra is megkapja ezt a funkciót. Ehhez mindössze a Cydia alkalmazásboltba kell ellátogatni, és telepíteni az ingyenes Forcy nevű appot. 

Az app minden iPhone-t 3D Touch-képessé tesz, mégpedig úgy, hogy egy app ikonját simítva egyből megjelennek azok a menük, amelyekhez az új készülék speciális panelje kell. 

A jailbreakelésnek persze nagy kockázata van, de aki hajlandó rá, annak nem kell új eszközt vennie a plusz menük előcsalogatásához. 

Persze a visszajelzést és a Peek & Pop funkciókat így sem kapja meg senki, mindössze a gyorsmenük ugranak elő az appnak hála. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.