Hirdetés

Így lesz asztali gép a Moto Z-ből



|

A OneCompute nevű Moto Mod asztali gépet csinál az új okostelefonból.

Hirdetés

Miért jó, hogy a Moto Z okostelefon moduláris? Többek között azért, mert villámgyorsan asztali gépet lehet belőle csinálni. 

Hirdetés

A koncepcióval az elmúlt hónapokban sokan próbálkoztak, és most a Moto Modok fejlesztői csomagjának hála előkerült egy olyan, amely a Moto Z okostelefonból csinál asztali számítógépet. 

Az elképzelés a Lenovo Tech Worldön is látható volt. A OneCompute nevű Moto Modra van hozzá szükség, amelyben a Keyssa chipje található. A Moto Mod egy dokkhoz van kapcsolva, amelyen számos port található. 

A dokkon van három USB 2.0 port, egy HDMI, illetve a hálózati áramforráshoz is lehet csatlakoztatni. Hozzá lehet kötni egy monitort, egy egeret és egy billentyűzetet is. 

Mivel a OneCompute nagyjából késznek tűnik, ezért könnyen lehet, hogy a nyár végére már megjelenik a többi Moto Moddal együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.