Hirdetés

Így lesz PC az okostelefonodból



|

Egy kiszivárgott reklám mutatja, hogy mennyire fontos a Continuum a Windowsban.

Hirdetés

Kiszivárgott a Microsofttól egy új hirdetés, amelyben a figyelem középpontjában a Continuum van. Ez a Windows 10 egyik új, jövőben meghatározó funkciója lehet. 

Hirdetés

A Continuum lényege, hogy amikor egy 99 dolláros eszközzel összekötünk egy Windows 10 Mobile-t futtató, kompatibilis okostelefont, akkor az egy billentyűzettel, egy egérrel és egy monitorral asztali géphez hasonlóvá változik. 

A klasszikus asztali programok ugyan nem futnak ilyenkor, de a Windows 10 univerzális appjai teljes képernyőben használhatóak. 

A Microsoft várhatóan nagy figyelmet szentel majd annak, hogy felhívja erre a lehetőségre a vásárlók figyelmét. 

A Continuum egyik fő célja az, hogy olcsón hozzáférhető alternatívát biztosítson az asztali gépek és a laptopok helyett. Ez főként a szegényebb országokban lehet meghatározó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.