Hirdetés

Így még nem bontottak ki okostelefont - itt a OnePlus 3T



|

Európában is vihető a OnePlus 3T, amelyet egy vadászrepülő fedélzetén csomagoltak ki.

Hirdetés

Kicsomagolós videókkal tele van az internet és a YouTube, azonban kevés olyan okostelefon van, amelyet egy vadászrepülő fedélzetén bontanak ki. 

Hirdetés

A OnePlus legújabb OnePlus 3T készüléke már Európában is elérhető, ez alkalomból Jake Pault pedig meghívta a OnePlus Csehországba, ahol egy katonai reptéren nyithatta ki az eszköz dobozát. 

Az egész kicsomagolás a levegőben zajlott, és a látottak alapján annyira nem volt egyszerű. 

A OnePlus 3T erősségei közé tartozik a mindent leköröző gyorsaságú Dash Charge töltési technológia, a Snapdragon 821-es processzor és a 6 GB RAM, valamint a vegyes teljesítményre képes, de már 16 megapixeles előlapi kamera. Ezt egyébként használták is a videóban. 

Európában a mai naptól vihető a OnePlus 3T, amely 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel 430 euróba, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel 480 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.