Hirdetés

Így néz ki a Moto Z csúcstelefon



|

A cserélhető StyleMod hátlapok is láthatóak a kiszivárgott képeken.

Hirdetés

Érdekes fordulatot jelent, hogy a Sony csúcskészülékei az Xperia Z helyett az Xperia X sorozatban futnak tovább, a Motorola Moto X pedig Moto Z-re cseréli a nevét. 

Hirdetés

A Lenovo által fejlesztett Moto Z sok izgalmat ígér, ugyanis egy olyan moduláris rendszert kap, ami alaposan megizzaszthatja az LG G5-öt.

A Moto Z-ről most előkerült néhány érdekes kép. Ezeken a cserélhető hátlapok, vagyis a StyleModok láthatóak. Ezek segítségével gyorsan és egyszerűen lehet testre szabni a készülék megjelenését. Bőr, nylon és fa anyagból egyaránt van ilyen hátlap. 

A moduláris kiegészítőket a MotoModok jelentik majd, amelyek valamilyen extra funkciót adnak az eszköznek a hátlap alján lévő porton keresztül. Lesz például fényképezős hátlap, várhatóan optikai zoommal. 

A Moto Z AMOLED képernyője a pletykák szerint ugyanazt a technológiát alkalmazza majd, amitől a DROID Turbo 2 kijelzője ütésálló lett. A bemutató június 9-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.