Hirdetés

Így néz ki az Xperia Z5 belülről



|

Az iFixit szétkapta a Sony aktuális csúcskészülékét - ilyen belülről.

Hirdetés

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Xperia Z5 a jelenlegi mezőny egyik legjobb okostelefonja. Kamerában is a csúcson van, bár a szakértők és a tesztelők kezdeti lelkesedése az alaposabb boncolások és összehasonlító tesztek után alábbhagyott. 

Hirdetés

Ha már a boncolásról volt szó, akkor pedig itt az iFixit, amelynek a szakemberei a lehető legalaposabban szedték alkatrészekre az eszközt. 

Elsőként a SIM-tálcát vették ki a helyéről, utána pedig elkezdték melegíteni a hátlapot, hogy megpuhítsák az azt tartó ragasztót. A Z5 páncélja ezután már levehető lett. 

Belül minden a Sony rendje szerint lett elhelyezve, a javítás egyszerűnek és könnyűnek tűnik. Látható a két réz hőcső is, ami a lapkakészletet hivatott lehűteni, és szükség esetén akár 10 percnyi 4K-s videofelvételt is lehetővé tenni. 

Az Xperia Z5 5,2 hüvelykes, 1080p-s kijelzővel rendelkezik, a Qualcomm Snapdragon 810-es processzorával és 3 GB RAM-mal dolgozik. A kamerák 23 és 5 megapixelesek, az akku pedig 2900 mAh-s. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.