Hirdetés

Így néz ki belülről egy Galaxy S6 edge+



|

A Samsung az új videójában be- és kidobozolja a csúcskészüléket.

Hirdetés

A Samsung több promóciós videót is kiadott már a Galaxy S6 edge+ csúcskészülékéhez, amely Európában az egyedüli modellként hódíthat. Van ezek között egy be- és kidobozolós is. 

Hirdetés

Ez a videó érdekes betekintést nyújt a Galaxy S6 edge+-ba, szó szerint. Amellett, hogy látjuk a doboz tartalmát, a mérnökök által tervezett alkatrészeket is megcsodálhatjuk a házon belül. 

A kamerák mellett az alaplapot, az ujjlenyomat-olvasót és minden mást is lehet látni az összerakáskor és a becsomagoláskor. 

A Samsung nagyon sokat tett az elmúlt időkben azért, hogy fém és üveg használatával minőségi külsőt, a TouchWiz egyszerűsítésével pedig minőségi belsőt adjon az okostelefonjainak. 

Szerintetek mennyire baj, hogy az európai piac nem kap Galaxy Note 5-öt? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.