Hirdetés

Így nézhet ki a Samsung következő hajtogatható flagship modellje



|

A Samsung Galaxy Z Fold4 lehet a gyártó következő egyedi okostelefonja.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg teljesen elégedettek a modern okostelefonok általános dizájnjával, ám nagyon úgy tűnik, hogy az összecsukható modellek is ismét reneszánszukat élik, persze most már magát a képernyőt is össze lehet hajtani. Gyaníthatóan a Samsung is hoz még a jövőben ilyen hajtogathatós készülékeket, hiszen már arról érkezett hír, hogy a gyártó házon belül tesztelte a Galaxy Z Fold4-et, ami a következő flagship lehet, és elődjéhez képest némileg megváltozott megjelenéssel kerülhet a boltok polcaira.

Hirdetés

Jó esély van rá, hogy bizonyos téren hasonlít majd a Galaxy Z Fold4 az S22 Ultrához, és ennyi a jelek szerint elég is volt már egyeseknek ahhoz, hogy elképzeljék, hogyan nézhet ki az új összecsukható mobil.

A fekete változat így festhet:

Hátha lesz narancssárga is, az pedig ilyen lehet:

Persze benne van a pakliban, hogy nem csak a hátlap kapcsán változtat majd a Samsung, és a kamerák terén is erősebb lehet a Z Fold4 az elődjénél. Sajnos nem tudni, mikor jöhetnek hivatalos részletek az új összecsukható telefonról, de várhatóan egy ideig még be kell érnünk a találgatásokkal és a fent látható rajongói renderekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.