Hirdetés

Így nézne ki egy iPhone, ami mindenkinek jó



|

Érdekes koncepció született: ebben az iPhone-ban minden van.

Hirdetés

A pletykák szerint az iPhone 7 szakít a 3,5 milliméteres fejhallgató-csatlakozóval, és vezeték nélküli vagy Lightning kábeles fejhallgató használatára kényszeríti a felhasználókat. 

Hirdetés

Természetesen ez sokaknak nem tetszik, és felháborodást okoz az ötlet. Az Apple viszont sok technológiát nyugdíjazott már az évek során. 

Anno kihagyták a CD-olvasót a MacBook Airből, az iPhone pedig nem támogatta az Adobe Flash-t. Elsőként szabadultak meg a FireWire-től is az iPodokon, valamint a floppy meghajtótól az iMacen. 

Mind-mind felháborodást okozott anno, mostanra azonban megvagyunk ezek nélkül is. A jackcsatlakozó nyugdíjazását egyelőre nem tudni, hogy mennyire jó ötlet, az idő mindenképp eldönti. 

A Joy of Tech mindenesetre előállt egy olyan koncepcióval, ami egy mindenki igényeinek megfelelő iPhone. Ez lenne az iPhone 7, ha az Apple-nél demokrácia lenne? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.