Hirdetés

Így nyírja ki egy tok a Nexus 6P-t



|

Nagyon nem mindegy, hogy milyen tokot vesz valaki egy Nexus 6P-re.

Hirdetés

A Nexus 6P remek készüléknek ígérkezik, és természetesen sokan szeretnék már most kézben tartani. Tokkal együtt. Ez nem feltétlen jó ötlet. 

Hirdetés

A jelek szerint a külsős gyártók által készített tokok között rengeteg olyan van, amely blokkolja a lézeres autofókuszt a hátsó kameránál. 

Ennek a funkciónak a szenzora a fekete csíkban van, ahol a kamera is található, rögtön a vaku mellett. Nem könnyű észrevenni. 

Ami azt illeti, valószínűleg ezért is van ez a súlyos hiba sok toknál. A régebben kiszivárgott fotókról lehetetlen volt megállapítani, hogy ott van ez a fontos szenzor, amit nem szabad kitakarni. 

A szenzor kitakarása a teljes mechanizmust károsítja, tehát haszontalanná teszi az egész kamerát. 

Érdemes óvatosan választani. A lenti képen szereplő, piros-fekete tokhoz hasonló kivágásokat kerülni kell (a vakutól jobbra eső rész takarva van). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.