Hirdetés

Így rootolható a Samsung Galaxy S5



|

Még meg sem jelent a Samsung Galaxy S5, a nemzetközi verzió máris rootolható.

Hirdetés

A Samsung legújabb zászlóshajója, a Galaxy S5 még meg sem jelent, ennek ellenére az XDA-Dev fórumozói már sikeresen rootolták a készüléket. Az eljárás egyelőre csak a készülék nemzetközi verzióján működik, amelyben a Qualcomm Snapdragon 801-es processzora kapott helyet. Az Exynos processzorral szerelt változatokhoz még várni kell a megfelelő rootolási megoldásra. 

Hirdetés

A Galaxy S5-öt egy CF-Auto-Root csomag segítségével, Odin használatával lehet rootolni. A csomag feltelepíti a SuperSU-t, miután visszaállítja az alap recoveryt, és lehetővé teszi a roothozzáférést. 

A rootoláshoz szükséges pontos lépések leírása és a szükséges eszközök ebben a topikban találhatóak meg. Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy a rootolás és a ROM-ok telepítése némi kockázatot hordoz magában, és általában garanciavesztéssel együtt jár. Emiatt fontos, hogy csak az döntsön a rootolás mellett, aki tudja mibe vág. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.