Hirdetés

Így telefonálj egyszerre 200 emberrel mobilról



|

A Line üzenetküldő frissítette a csoportos hívásfunkcióját.

Hirdetés

Van, aki beéri azzal, hogy egyszerre egy barátjával telefonálhat. Más többet akar: a Line pedig segít. 

Hirdetés

Az üzenetküldővel már eddig is lehetett két ember között videós vagy hangalapú beszélgetéseket folytatni. Most mindezt új szintre emelte a fejlesztőcsapat, a hanghívások ugyanis már nem csak egy emberrel folytatódhatnak. 

A Line segítségével egyszerre már 200 emberrel is lehet beszélgetni hangalapon. Ez elég sok barátot jelent, ráadásul kérdéses, mennyire marad követhető egy ilyen beszélgetés. 

Minden bizonnyal a húzásnak üzleti oldala is van: a Line korábban már említette, hogy szeretne üzleti hívórendszereket leváltani. 

Egy ilyen funkcióval könnyen kitűnhet a tömegből a Line, amelynek nincs könnyű dolga az olyan nevek mezőnyében, mint a Viber, a WhatsApp vagy a Facebook Messenger. 

Az újítás világszerte elérhető, Japán, Thaiföld és Tajvan, valamint Indonézia kivételével. Ez egyébként furcsa lépés, mivel a 215 millió havi aktív felhasználó 67 százaléka épp ezekből az országokból származik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.