Hirdetés

Így töltsd fel kétszer gyorsabban az okostelefonod



|

Gyorsabb töltést ígér a PompAdapter, ami hatalmas siker az Indiegogón.

Hirdetés

Vannak helyzetek, amikor egyes töltők nem képesek megfelelően kiszolgálni egy adott készüléket és a töltési módját, vagyis nem tudnak megfelelően nagy feszültség mellett dolgozni. 

Hirdetés

Erre kínál megoldást a PompAdapter. A közösségi finanszírozási kampány során hozott egyik példa szerint a Samsung okostelefont ha nem gyári töltővel próbáljuk tölteni, a PompAdapter akkor is segít a töltési módot úgy változtatni, hogy a maximális feszültség mellett lerövidüljön a töltési idő. 

A PompAdapter belsejében egy okos integrált áramkör kapott helyet, amely képes leválasztani az okostelefon vagy a táblagép töltési módját, és azt úgy változtatni, hogy a lehető legnagyobb feszültség mellett történjen a töltés, a lehető legrövidebb idő alatt. 

Az adapter az androidos és az iOS-es készülékekkel és a régi kábelekkel is működik, a töltési időt adott esetben 200 százalékkal is lerövidítheti. 

A projekt nagy siker az Indiegogón, mindössze 2 óra alatt összegyűlt rá a kívánt összeg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.