Hirdetés

Így törik a Galaxy Note 5



|

Kíváncsi vagy, mi marad a Galaxy Note 5 üveg házából egy becsapódás után?

Hirdetés

A Galaxy Note 5 a piac legjobb és legerősebb phablete, ráadásul az egyik legszebb készülék is - még ha Európában - úgy néz ki - soha nem is lesz kapható. 

Hirdetés

Felvetődik azonban a kérdés, hogy mit várjunk a fém és üveg háztól, ha az véletlenül kipottyan a zsebünkből vagy a kezünkből? Meddig bírják a prémium anyagok? 

A Galaxy Note 5 dizájnjegyei gyakorlatilag megegyeznek azzal, amit a Galaxy S6-nál kaptunk, csupán nagyobb méretekben és enyhén lekerekített hátlapi résszel a jobb fogás érdekében. 

Az elegáns és stílusos készülék mivel jórészt üvegborítással rendelkezik, ezért sokan aggódnak, hogyan bírja a törésteszteket. 

Mi történik a Galaxy Note 5-tel, ha leesik a földre? Ebből a videóból kiderül:

Amint az látszik, nem árt vigyázni rá... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.