Hirdetés

Így törik az iPhone 6S, ha a földhöz vered



|

Videón látható, hogy mennyire bírja a strapát a két idei modell.

Hirdetés

Tavaly egy ausztrál vásárló rögtön a boltból kifelé elvégezte - elsőként - a töréstesztet az iPhone 6-on, amikor véletlenül elejtette azt. Idén ez kicsit másképp történt. 

Hirdetés

Az egyik vagy talán az abszolút első a Phone Buff volt, amely nagy alapossággal csapkodta a földhöz az iPhone 6S-t és az iPhone 6S Plust. 

Az ausztráliában beszerzett készülékek azonnal törésteszt áldozatai lettek. Az oldalra esést először apró karcolásokkal megúszták, de az egyik becsapódásnál megsérült az iPhone 6S jackaljzata. 

Amikor kijelzővel lefelé értek földet az eszközök, akkor mindkettő képernyője berepedt, de még használható maradt. 

Sajnos továbbra is igaz, hogy ha egy okostelefont valaki elejt, akkor benne van a pakliban a sérülés, nagyobb kár veszélye. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.