Hirdetés

Így ütné szét Tim Cookot Steve Jobs a szerdaiért



|

Vigyázat, durva humor következik...

Hirdetés

Nem mindenki ájult el az Apple szerdai bemutatójától, és vannak, akik egyenesen berágtak Tim Cookra. Mint például a Taiwanese Animators csapata, amely egy animált videóval támad. 

Hirdetés

Ebben azt jósolják meg, hogy mit szólt volna a néhai Steve Jobs a szerdai eseményekhez. Mint ismeretes, ő a stylusokat és a Microsoftot sem szívlelte. 

Vigyázat, a videó nem munkahelyre vagy gyerekeknek való.

Az anyagban ugyanis Steve Jobs forog a sírjában, majd miután feltámad, alaposan felpofozza Tim Cookot, hogy aztán Apple Pencileket állítson a hátába, és egy hatalmas stylust kissé lentebb - ezt később ketté is töri. 

Az animált Jobsnak nem tetszik a Surface-koppintás iPad Pro és az Apple Watch sem, de a 3D Touch is kap némi kritikát. A Microsoft-közelítésről nem is beszélve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.