Hirdetés

Ilyen a Windows Phone 8.1 értesítési központja



|

Négy testre szabható gyorsgomb is került a panelre.

Hirdetés

A jelenlegi értesülések alapján a Windows Phone 8.1 operációs rendszer az április elején megrendezésre kerülő BUILD 2014 konferencián fog bemutatkozni, éppen ezért is nem meglepő, hogy az elmúlt napokban megszaporodtak a friss funkcionalitásait ecsetelő beszámolók.

Hirdetés


A rendszer legnagyobb újítását a Cortana névre hallgató Siri-riválisa fogja jelenteni, de népszerű kéréseknek eleget téve végre egyenként lehet majd szabályozni a különböző típusú hangjelzéseinek erősségét, plusz értesítési központot is kapott a mobilos rendszer.


A Microsoft által hivatalosan „Action Center” névre keresztelt központot a kijelző tetejéről lefelé irányuló lehúzó gesztussal lehet majd elővarázsolni, két részből fog állni: a tetején négy teljesen testre szabható gyorsgomb helyezkedik el (például a Bluetooth és Wi-Fi gyors ki- és bekapcsolásához), míg alatta az alkalmazások értesítési tekinthetőek meg.


A hírek szerint a Windows Phone 8.1 minden WP8 rendszerrel piacra került mobilra elérhetővé fog válni.


(Forrás: The Verge, Winphollovers)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.