Hirdetés

Ilyen az, amikor lángra kap egy iPhone 6 Plus



|

Videó rögzítette, ahogyan egy ausztrál szervizben felrobban egy iPhone 6 Plus.

Hirdetés

Egy ausztrál pár elégedetlen volt az Apple iPhone 6 Plus készülékével, ugyanis annak megrepedt a kijelzője és az üzemidejével is gondok akadtak - ezért bevitték az eszközt egy helyi szervizbe. Percekkel az érkezésük után azonban a készülék akkuja felrobbant. 

Hirdetés

A történteket videón rögzítette a szerviz kamerarendszere. Ebben látszik, hogy az iPhone 6 Plus tulajdonosa a kezében tartja az okostelefont, a szerviz dolgozójával szemben. Az akku robbanása után kívülről csak az látható, hogy nagy mennyiségű füst áramlik ki a készülék házából. 

A szervizes dologozó állítása szerint levette az Otterbox tokot az iPhone 6 Plusról, majd alaposabban meg akarta nézni, amikor a tulajdonosa felvette, és normál erősségű nyomást gyakorolt a kijelzőre. Ekkor zajlott le a robbanás, amelynek az ereje lelökte a kijelzőt a készülékről. Nem várták meg, míg teljesen kiég, a füstöt poroltóval állították meg. 

Aznap a szerviz kénytelen volt kiüríteni az üzletet, és egész napra bezárni. Az eset március 13-án történt meg, és azóta semmilyen fejleményről vagy következményről nem lehetett hallani, az Apple részéről sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.