Hirdetés

Ilyen az Android 7.1 egy Lumia 520-on



|

A 2013-as Lumia 520 már rég a múlté, azonban valaki sikeresen futtatta rajta az Android 7.1-et.

Hirdetés

A Nokia Lumia 520 egy 2013-ban megjelent olcsó, Windows Phone 8-as okostelefon volt. Bár egy évvel később Windows Phone 8.1-re frissült, a Windows 10 Mobile már nem jutott el rá, és igazából rég feledésbe merült. 

Hirdetés

Egy trükkös felhasználó azonban úgy gondolta, jó ötlet telepíteni rá a legújabb Androidot. Így az Android 7.1-et végül sikeresen futtatta a Lumia 520-on. 

Természetesen a rendszer az eszközön messze nem olyan stabil, hogy napi használatra alkalmas legyen, de azért figyelemreméltó, hogy egy régi windowsos okostelefonon is futtatható - sőt, egész simán működik a mai szemmel nagyon elavult hardveren. Még az osztott képernyős mód is használható a 4 hüvelykes, 480 x 800-as képernyőn. 

Az igazi androidos Nokiákra mindenesetre már nem kell sokat várni - jövőre érkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.